zegetina.ro vă recomandă gama de produse naturiste Calivita din categoria Antioxidanti Calivita.

WEBSITE PARTENER

Produse naturiste Calivita, terapii si tratamente naturiste

0751.253.001
0766.799.952

Lumea medicală și nu numai, este tot mai interesată de acele substanțe care pot ajuta omul modern în lupta cu efectele negative ale poluării de orice fel, și anume antioxidanti. Acesti antioxidanți sunt substanțe care anihilează radicalii liberi, dăunători organismului, rezultați în urma poluării. Ca antioxidanți găsim vitaminele A,C,E,B, dar și bioflavonoide.

Dar nu numai vitaminele A,C,E,B și bioflavonoidele sunt antioxidanti, sunt considerate și studiate  ca antioxidanti și alte substanțe precum xantonele, coenzima Q10, seleniul (un oligoelement cu puternic efect antioxidant), melatonina, luteina, quercitina.

Calivita International a reușit să ne ofere produse naturiste de o foarte bună calitate in care efectul acestor antioxidanti este potențat și de alte efecte terapeutice ale produselor care conțin antioxidanti.
Astfel produsul naturist Coenzima Q10 de la Calivita sub cele trei forme de prezentare pe lângă antioxidanti cu puternic efect de combatere a radicalilor liberi sunt și o sursă de energie pentru organism și hrană a miocardului, inimii.

Produsele naturiste calivita Protect 4 Life, Mega Protect 4 Life și Ginkgo XC prin conținutul de antioxidanti și de ginkgo biloba asigură și o bună circulație sanguină, o oxigenare corectă a țesuturilor.
Produsele naturiste Calivita, Melatonin 3.0 și Melatonin, pe lânga conținutul de antioxidanti au si substante care ajută la reglarea somnului.
Produsele naturiste Calivita Lutein și Lutein Plus, au în compoziție luteina care este face parte din antioxidanti dar este și benefică pentru ochi.
Cel mai nou produs naturist Calivita din categoria antioxidanti este Resveratrol, un produs care contine antioxidanti din surse ecologice, din extract de sâmburi de struguri negri, dar si antioxidanti din coenzima Q10.

Antioxidanti sunt așadar substanțe care combat oxidantii sau radicalii liberi.
Oxidanții mai sunt numiți si ” radicali liberi ”, pentru că moleculele acestora, având un electron lipsă, sunt extrem de instabile. Pentru a se stabiliza, ele ” fura ” un electron de la o alta molecula care, la rândul ei devine radical liber. Astfel se crează o reacție în lanț, extrem de periculoasă.

Oxidanții sau radicalii liberi sunt generați de procesele metabolice care contribuie la producerea de energie fizică sau intelectuală suplimentară, prin oxigenare intensă și arderi sporite, dar ei sunt generați și prin respirație din fumul de țigară, aer poluat cu smog, fum, praf industrial, substanțe toxice din apă și aer și prin intermediul alimentelor, în special al celor grase.

Oxidanții fac parte din mecanismele primare de aparare ale organismului, dar trebuie ținuti sub control, în caz contrar putând cauza boli inflamatorii precum astmul sau artrita. Radicalii liberi produși de propriul organism joaca un rol important în sistemul de apărare celulara, distrugând bacteriile și virusurile, descompunând poluanții chimici si neutralizând toxinele. Efectele potential dăunătoare ale producției normale de radicali liberi din organism sunt tinute sub control de enzimele de curățare, destinate special acestui scop.

Astăzi există însă prea multe surse noi, artificiale, de radicali liberi, pe care mecanismele naturale de aparare ale organismului nu le mai pot stăpâni, fiind necesari antioxidanti suplimentari. Sursele externe de radicali liberi includ radiația nucleară, razele X si microundele, metalele toxice ca Aluminiul si Cadmiul din apa potabila, aditivii alimentari chimici, gazele de esapament (in special compusii cu Plumb) și, poate cea mai semnificativa, uleiurile vegetale hidrogenate omniprezente in preparate uzuale precum margarina de consum care se oxideaza în clipa în care intra în contact cu aerul.
Toate aceste lucruri fac necesar aportul suplimentar de antioxidanti, din produse naturiste precum cele de la CaliVita® International bogate în antioxidanti.

Citește mai multe

Ordonează după:
Super Coenzima Q 10 Plus - Produs naturist Calivita

Super Coenzima Q 10 Plus - Produs naturist Calivita

Super CoQ10 Plus (120 capsule) Pret + TVA = 173,85 lei Super CoQ10 Plus este o substanta cu rol asemantator vitaminelor prezenta...

173,85 Lei

Smokerade - Produs naturist Calivita

Smokerade - Produs naturist Calivita

Smokerade (90 tablete) Antioxidant pentru plămâni sănătoși Pret + TVA = 78,95 lei Daca nu este posibil sa va lasati...

78,94 Lei

qProtect Calivita - produs naturist Calivita

qProtect Calivita - produs naturist Calivita

qProtect - 90 tablete Pret + TVA = 39,49 lei qProtect , produs naturist CaliVita este o combinatie de extract de frunze de...

41,87 Lei

Melatonin 3.0 Calivita - produse naturiste Calivita

Melatonin 3.0 Calivita - produse naturiste Calivita

„Tinereţe fără bătrâneţe si viaţă fără de moarte” este visul dintotdeauna al oamenilor. Melatonina...

56,90 Lei

Melatonin Calivita - Produse naturiste Calivita

Melatonin Calivita - Produse naturiste Calivita

„Tinereţe fără bătrâneţe si viaţă fără de moarte” este visul dintotdeauna al oamenilor. Melatonina...

83,95 Lei

Mega qProtect Calivita Produse naturiste Calivita

Mega qProtect Calivita Produse naturiste Calivita

Mega qProtect al firmei CaliVita® International este un produs unic, de cea mai înaltă calitate, special conceput...

117,18 Lei

Lutein Plus - Produs naturist Calivita

Lutein Plus - Produs naturist Calivita

LUTEIN PLUS 60 capsule Pret + TVA = 132,23 lei Ochii se numara printre cele mai importante organe ale corpului omenesc. Ochii...

132,23 Lei

Gingko XC - Produs naturist Calivita

Gingko XC - Produs naturist Calivita

Ginkgo XC Stimulator al circulatiei sangelui si oxigenarii cerebrale Preţ + TVA = 63,78 lei Ginkgo XC , supliment alimentar...

63,78 Lei

CoQ10 Lozenges - Produs naturist Calivita

CoQ10 Lozenges - Produs naturist Calivita

CoQ10 Lozenges (Coenzima Q10 Sublinguala) (30 Tablete) Pret + TVA = 83,49 lei Coenzima Q10 Lozenges este un supliment alimentar...

83,49 Lei

Super Mega CoQ10 - Produs naturist Calivita

Super Mega CoQ10 - Produs naturist Calivita

Super Mega Coenzima Q10 (30 Tablete) SUPER-MEGA DOZA DE Q10 Pret + TVA = 183,48 lei Super Mega Co Q10 , produs naturist...

183,48 Lei

Cocoa Bean Extract+  Produs naturist Calivita

Cocoa Bean Extract+ Produs naturist Calivita

COCOA BEAN EXTRACT+ FERICIREA ÎNTR-O TABLETĂ PRET + TVA = 140,14 LEI Efectele benfice ale boabelor de cacao erau...

140,14 Lei

Resveratrol Plus - Produs naturist Calivita

Resveratrol Plus - Produs naturist Calivita

Resveratrol Plus (60 capsule) Preț + TVA =131,23 lei BENEFICIILE PRODUSULUI NATURIST CALIVITA RESVERATROL PLUS Efect puternic...

139,10 Lei


* Preţurile includ TVA.